Політика конфіденційності

Ця політика конфіденційності Товариства з обмеженою відповідальністю «ТАОР КАРПАТИ» (далі — «Політика») відноситься до Товариства з обмеженою відповідальністю «ТАОР КАРПАТИ» і до всіх об’єктів, об’єднаних під брендом «ТАОР КАРПАТИ» (далі спільно — «ТАОР КАРПАТИ», «Готель»).

У процесі бронювання Ви самостійно здійснюєте введення в спеціально відведені поля наступну інформацію: прізвище, ім’я, по батькові, адреса електронної пошти, номер телефону, громадянство, тощо.

Готель збирає персональні дані клієнтів, що можуть включати:

  • ім’я/прізвище, поштову адресу, адресу виставлення рахунку, адресу електронної пошти, номер телефону, інформацію про бронювання, проживання або відвідування готелю;
  • відомості про участь в конкурсах, лотереях або маркетингових програмах;
  • відомості про придбані продукти чи послуги;
  • особисті дані: національність, рівень доходу, номер паспорта, місце і дату видачі паспорта;
  • дані поїздок;
  • інформація про платежі, така як номер та інші дані Вашої платіжної карти, а також інформацію аутентифікації та інші дані рахунку і облікового запису, пов’язаного з мобільними рахунками;
  • відомості про Ваші уподобання при виборі номеру;
  • відомості про об’єм маркетингової інформації, яку Ви бажаєте отримувати;
  • відомості про автомобілі на яких Ви можете прибувати у наші готелі;
  • огляд і думки про наші бренди чи готелі (якщо вони визначені або пов’язані з Вами);
  • замовлені пакети послуг, які включають бронювання готелю;
  • групи з якими Ви пов’язані під час проживання в готелі;
  • інформацію, надану у зв’язку з участю у програмі лояльності;
  • інші види інформації, наданої Вами або отриманої нами про Вас.

Мета обробки

Усі дані необхідні для формування і реєстрації броні номерів і додаткових послуг обраного об’єкта розміщення, а також для внесення передоплати або повної оплати заброньованих номерів і додаткових послуг (у разі вибору способу оплати – Банківська карта або Гарантування броні банківською картою).

Зазначені вами персональні дані ми використовуємо виключно в цілях забезпечення для вас ефективного, комфортного і зручного сервісу по онлайн бронюванню номерів (послуг) в обраному вами об’єкті розміщення.

Конфіденційність

Готель гарантує конфіденційність всієї інформації, яка надається клієнтом, в процесі бронювання номерів (послуг) клієнтом.

Обробка персональних даних про расове або етнічне походження, політичні, релігійні або світоглядні переконання, членство в політичних партіях та професійних спілках, а також даних, що стосуються здоров’я чи статевого життя (особливих категорій даних) забороняється.

Готель не розголошує і не передає персональні дані третім особам. Готель вправі передати персональні дані користувача тільки в цілях забезпечення оформлення бронювання і подальшій обробці броні, в тому числі для бухгалтерської та звітної документації у відповідності з Податковим кодексом України, Законом України «Про податковий облік та фінансову звітність в Україні».

Не вважається порушенням надання Готелем персональних даних об’єктам розміщення і третім особам, що діють на підставі договору з компанією Готелем, для виконання зобов’язань перед клієнтом.

Використання, зберігання, обробка та розкриття персональних даних

Готель використовує Ваші персональні дані різноманітними способами, у тому числі для надання і персоналізації послуг, які Ви запитуєте і очікуєте від нас, щоб запропонувати Вам найвищий рівень обслуговування, на який Ви розраховуєте в готелі, для управління програмами лояльності, здійснення заходів з прямого маркетингу і збуту. Перед обробкою Ваших даних ми отримуємо Вашу згоду, якщо це необхідно у відповідності до діючого законодавства. Готель зобов’язаний збирати певні дані, включаючи Ваші ім’я/прізвище, адрес, платіжну інформацію для оброблення Вашого бронювання. У випадках відмови надати необхідну інформацію ми не зможемо оформити Ваше бронювання.

Зберігання інформації про бронювання здійснюється на захищеному сервері Готелю, в зв’язку з чим здійснюється запобігання втраті, крадіжки, несанкціонованого знищення, перекручення, підробки, копіювання інформації. Таке зберігання персональних даних відповідає вимогам міжнародних і національних стандартів.

Персональні дані не повинні зберігатися довше, ніж це необхідно для цілі, для якої такі дані зберігаються.

Готель застосовує Закон України «Про захист персональних даних», а також Регламент Європейського Парламенту та Ради (ЄС) 2016/679 від 27 квітня 2016 року «Про захист фізичних осіб у зв’язку з обробкою персональних даних та про вільне переміщення таких даних, а також про скасування Директиви 95/46/ЄС (Загальний регламент про захист даних)» в тій мірі, в якій це вимагається від українських суб’єктів господарювання для обробки персональних даних громадян країн Європейського Союзу під час надання останнім послуг Готелем.

Готель може розкрити інформацію у наступних випадках:

  • відповідно до вимог чинного законодавства;
  • у відповідь на вимоги уряду або органів державної влади;
  • відповідно до вимог судового процесу;
  • в якості захисту прав, конфіденційності, безпеки або власності Готелю, відвідувачів сайту, гостей, співробітників або громадськості;
  • з метою захисту своїх прав або зменшення можливих збитків;
  • з метою дотримання умов і положень, зазначених на наших веб-сайтах;
  • в надзвичайних ситуаціях.

Використання Cookies

З метою надання якісних послуг по онлайн бронюванню Готель зберігає cookies на комп’ютер користувача і згодом використовує їх.

Готель гарантує, що жодна рекламна служба не має доступу до cookies, які використовуються для організації процесу бронювання.

Ми здійснюємо облік інформації про Вашу IP-адресу та тип браузера, яка може бути використана при виявленні помилок в роботі системи, випадків шахрайства, неправомірних дій. Ця інформація не використовується для встановлення особистості клієнта.

Можливість редагувати і видаляти інформацію та персональні налаштування

По закінченню процесу бронювання на екрані з’являється підтвердження оформлення замовлення і є гарантією поселення в заброньованому готелі. Крім того, підтвердження замовлення направляється вам на вказану в процесі бронювання адресу електронної пошти.

У разі втрати підтвердження замовлення, ви завжди можете отримати його копію, надіславши електронне повідомлення на адресу reception@taor.com.ua. Будь ласка, в темі повідомлення вкажіть: “Запит на отримання повторного повідомлення”. Або ви можете зв’язатися з нами за телефоном +38 097 07 100 07.

Будь ласка, уважно перевіряйте правильність введеної вами інформації. Якщо персональні відомості введені вами невірно, ми за вашим запитом внесемо зміни до них. Для цього вам також потрібно зв’язатися з Готелем за вказаними вище контактами.

Звертаємо вашу увагу на те, що в разі скасування вами броні через систему, в базі даних Ваша персональна інформація зберігається.

Ви можете в будь-який момент звернутися до Готелю з проханням видалити Ваші персональні дані з нашої бази даних.

Безпека доступу до персональних даних

Доступ до персональних даних про користувача, що оформив бронь, захищений паролем.

Порядок доступу до персональних даних третіх осіб визначається умовами згоди клієнта, наданої володільцю бази персональних даних на обробку цих даних, або відповідно до вимог закону.

Доступ до персональних даних третій особі не надається, якщо зазначена особа відмовляється взяти на себе зобов’язання щодо забезпечення виконання вимог Закону України «Про захист персональних даних» або не може їх забезпечити.

Зміни в Повідомленні

Готель залишає за собою право в будь-який час при необхідності змінювати спосіб збору, передачі та обробки персональних даних та іншої подібної інформації. У зв’язку з цим, в Повідомлення про обробку персональних даних можуть вноситися поправки з урахуванням останніх змін.

Питання та пропозиції

Якщо у Вас виникають пропозиції або питання з приводу Повідомлення про обробку персональних даних, просимо вас повідомляти про них службі технічної підтримки.